Kjetil Andrè Jacobsen Spiritual Healer & Teacher of Love 

Hjem   Healing   Fjernhealing   Lysreisen   Booking   Kurs   LiveTV  Gratis Ressurser  Kalender   Om Kjetil Andrè

           

 

 

 

 

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        Kjetil Andrè Jacobsen

Vi lever i en brytningstid hvor hver enkelt av oss i stadig større grad vil oppleve at vi får muligheten til å leve fullt og helt i kjærlighetskilden som vi bærer i oss selv. I arbeidet mitt er jeg priviligert ved at jeg får arbeide med denne kjærlighets-energien på mange plan.

Jeg har fyllt livet mitt med utfordringer som har vist meg den multidimensjonale naturen som vi mennesker innehar, og at vi er mer eller mindre bevisst helheten i vår natur som mennesker! I store deler av livet mitt valgte jeg ett svært kroppslig fokus, hvor mitt inderlige ønske var å forstå helheten i fysiologiens natur. Når jeg hadde nådd målet mitt, innså jeg at vi Alltid ER flerdimensjonale skapninger, og at den fysiske fasiten Alltid har en følelsesmessig, mental og åndelig dimensjon.

På det tidspunktet i livet mitt hvor jeg innså dette, forstod jeg også at jeg hadde forsømt en stor del av min egen helhet som person. Fysisk spilte den endringen seg ut ved at eg opplevde en dramatisk akutt høydesyke, hvor jeg følte at livet mitt tok slutt!

Men dette var altså en ny start! Prosessene som fulgte den åndelige åpningen var svært krevende, og gjorde at jeg flere ganger for dagen falt inn i en dyp meditativ tilstand hvor eg følte at jeg forlot kroppen. Når jeg forstod at det var meg selv jeg fryktet, så klarte jeg etterhvert å snu frykten til kjærlighet ved å velge å være tilstede i hele meg selv.

Fra å trene fysisk 20-30 timer i uken, mediterte jeg etterhvert 15-20 timer i uken. Harmonien mellom mitt fysiske og åndelige selv ble etter hvert sterk og stødig, og min vei i livet ble etterhvert staket tydelig ut!

Vi har en "ny virkelighet" fyllt med kjærlighet og harmoni på jorden å se frem til! Men vi har også en jobb å gjøre her og nå. Jeg vil gjerne kalle det en "indre kjærlighets-revolusjon"... vi skal lære oss Å Elske Oss Selv som det fullkomne kjærlighetsvesenet vi er! Da har vi nådd menneskets misjon på Jorden - når Lyset og Kjærligheten er Ett på Jorden.

Vi velger selv hva vi ønsker å være bevisst, men det lyset som bærer oss gjennom livet utvikler seg enten vi er det bevisst eller ikke! Valget om å se vår Helhet og Fullkommenhet blir derfor et valg om hvorvidt vi ønsker å bære lyset vårt som Kjærlighet i det vi nærer livet med!