Kjetil Andrè Jacobsen Spiritual Healer & Teacher of Love 

Hjem   Healing   Fjernhealing   Lysreisen   Booking   Kurs   LiveTV  Gratis Ressurser  Kalender   Om Kjetil Andrè

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   

HEALING-KURS

 

Lys-Healing

 

 

 

              LYS-HEALING med Kjetil Andrè Jacobsen


Vi har allerede gått inn i en ny tids energi her på jorden - hvor vi som mennesker har muligheten til å leve vårt fulle kjærlighetspotensiale!

Lys-Healing er healing i den nye tids energi. Dette er healing som åpner menneskekroppens naturlige enhetsenergi med kilden, slik at vi som mennesker kan leve i den levende kjærlighetens flyt - fri for begrensninger, fordi vi er fri i oss selv... vi er kommet hjem i oss selv!
       
Har du noen gang lurt på hvilket potensiale du innehar i deg selv, til å skape... transformere... heale? Har du noen gang lurt på hvorfor mennesket i kritiske situasjoner kan åpne det mange ser på som “umenneskelige krefter”?

Under denne kurset vises du veien til å åpne denne kraften, som er iboende i deg selv - fordi du er noe mye større enn et det du har trodd! Du er et lysvesen med ubegrenset skapende kraft i kjærlighetens intensjon.

Dette kurset viser deg veien inn i øyeblikkets kraft, tilstedeværelse og potensiale. Som healer har jeg hele tiden mottat  opplæring fra engler, mestere og lysvesener. I dette kurset videreformidles denne indre visdommen, gjennom aktiveringer og åpning av din egen unike healingkraft.

Dette er et kurs for alle som har allerede arbeider som healere, og samtidig et kurs for deg som aldri har praktisert healing før.

Jeg har ventet lenge med å sette opp dette kurset, fordi jeg har visst at det ville komme en riktig tid... hvor kurset vil skapes i enhetsenergiens fellesskap av deltakere som sammen har mulighet til å gjøre dette kurset til en helt spesiell opplevelse!

Dette kurset vil ikke bare være et healingkurs, men en helg med en uendelig stor kraft og potensiale til indre transformasjon.
Kjenn i hjertet ditt - er du klar til å forenes med ditt virkelig kjærlighetsselv... er du klar til å leve og dele denne kjærligheten i jordens viktigste tid noensinne.


Velkommen... jeg gleder meg stort til å se deg som deltaker!


PRAKTISK INFORMASJON:

Dato: fredag 3 juni, lørdag 4 juni, søndag 5 juni                                                                   Tid: fre 18-21, lørdag 12-17, søndag 12-17
Sted: Strandgaten 10
Pris: 3000kr

Påmelding: premakara@live.no